gtamods

Sziasztok!A nevem Albert, de nektek csak Gofri!A blog azért jött létre, hogy ti is megismerjétek a jobbnál jobb modokat a nagyszerű gta játékokhoz!Ugye a játék magában unalmas egy idő után!Ezért kell egy picit, vagy nagyon felnyomni a játékunkat!Szoktam még modozni a Counter Strike-ot és a legendás Rollercoaster Tycoon-t!

Valahogy így nézek ki...

2009.06.28. 00:03 :: Gofri

Hááát...Kb.Így nézek ki!Mint egy kocka (az vagyok)Play station hármasom nincs, de majd hamarosan beszerzek eggyet!A harcosnevelde.hu-n volt egy nyereményjáték, hogy: Küldj be egy képet egy új harcosról!A határidő pedig:Vasárnap!Aztán megcsináltam magamat!Mikor elküldtem a képet néztem, hogy már lejárt a határidő!DE AKKOR MINEK ÍRJÁK KI, HOGY HATÁRIDŐ: VASÁRNAP?Háát...remélem, hogy elfogadják!

Ui.:Az új videó mára várható!Melyben átalakítom a Vercetti házat a Vice City-ben!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gtamods.blog.hu/api/trackback/id/tr1001212767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lifeguard · http://standbyvideos.blog.hu 2009.07.04. 18:08:54

Jó a blog nagyon! Cserébe nézd meg Te is az enyémet! Link a nicknevem mellett.
süti beállítások módosítása